Om oss


Janne Nesset
Grunnlegger, og daglig leder og travel mamma.
Har samboer med Magnus på det 12. året og har 2 barn, Nora på 7år og Vetle på 4,5 år.
Har bakgrunn som blant annet som leder i barnehage, interiørstylist, og er vår organiseringsekspert. Hun har virkelig kjent på det å være en travel mamma.
Elsker å inspirere andre til å nå sine mål og drømmer, og er ellers veldig glad i å reise og er glad i friluftsliv.

 

Bente Kulvik Bremseth
Vår trenings- og kostholdsekspert og travel mamma
Utdannet ernæringsrådgiver (B.Sc) og har en fordypning i idrettsernæring. Sertifisert gruppeinstruktør og treningsveileder og for tiden inne i siste del av PT-utdanningen. Bente har jobbet som gruppeinstruktør på 3T-trening i 13 år og har bred treningsbakgrunn fra flere idretter. Hun er også  trener i håndball.

Bente jobber med veiledning innen kosthold, vektnedgang og idrettsernæring gjennom sitt eget selskap Nutritus ernæring. Hun brenner for å bedre utvalget av mat som serveres på idrettsarrangement for barn og for å spre kunnskap om hvor enkelt det kan være å leve sunt. Matglede og lave skuldre når det kommer til kosthold er noe Bente setter høyt på dagsorden når hun holder foredrag eller veileder klienter.


Therese Stave Hovland
Vår yoga-og meditasjonsekspert og travel mamma.

Gift med Jens Arne, mamma til tenåringsdøtrene Anna Sofia (15) og Ida Mari (13).

Therese har bakgrunn som sykepleier, med flere videreutdanninger innen kosthold, livsstil, folkehelse og veiledning. Hun er også utdannet innen terapeutisk yoga og meditasjon, og har undervist i dette de siste årene.

Ønsker å bryte ned barrierer rundt det å praktisere yoga, meditasjon og mindfulness, ved å lære bort enkle og effektive øvelser for hverdagsbruk.

Therese driver sitt eget helse- og livsstilsfirma, Sunne Valg, der fokuset er rettet mot å gjøre gode og grønne valg i hverdagen. Økologi, bærekraft og holistisk helse er viktige elementer, og Therese er også styreleder i det lokale andelslandbruket.

Disse produktene vil spare deg for masse tid i hverdagen! Fjern